DIN NYE UNDERVISER

OM LUNA:


Det skal for alvor føles som en leg.

 

Dette er min leveregel nummer 1. Livet og alle livets beslutninger, overvejelser og forandringer kan mødes med en tro på sin egen intuition ved at mærke efter i kroppen, opnå bevidsthed og dermed tage ansvar. Ved at lære at lytte til sin krop er min overbevisning, at vi i meget højere grad netop kan tolke, forstå og bruge vores intuition.

 

Jeg hedder Luna Elvstrøm og har arbejdet som spirituel vejleder de sidste 18 år. Jeg bor i Vejle og har virksomheden Heart Spirit. Jeg guider og hjælper folk med at finde ind til deres egen drivkraft og dermed tage valg, der får deres liv til at give mening. Jeg har derudover arbejdet som skuespiller, yoga-, danse- og dramalærer samt arbejdet med helsekost og studeret afspændingspædagogik og mindfullness. Alle mine uddannelser og den viden fra disse områder bruger jeg i mine sessions.

 

Det er så vidunderligt at hjælpe andre på det personlige plan, men jeg arbejder også med en teori om, at vi sammen kan ændre verden og bringe mere lys til alle. Derfor er mit fokuspunkt og helt store motivation nu erhvervslivet. Vi bruger rigtigt mange af vores timer på vores arbejde og det er så vigtigt for vores trivsel, glæde og forhold til hinanden, at vi lærer at udnytte vores inderste potentiale og at vi lærer at forstå og acceptere hinanden.

 

Jeg har altid været god til at være modig og ærlig og jeg kan på min kreative måde også støtte dig eller provokere dig til at blive netop det.

"Tager vi udgangspunkt i menneskers forkærlighed for sandhed, retfærdighed, fred og frihed, så er skabelsen af en bedre, mere medfølende verden en virkelig mulighed. Potentialet er til stede."

- Dalai Lama

HVAD SIGER TIDLIGERE DELTAGERE?


 

TRINE TOKEHØJ, SELVSTÆNDIG KROPSTERAPEUT


*Det var så absolut en smuk og anderledes, kreativ og transformativ oplevelse gennem 3 timer at materialisere mig selv gennem konkrete figurer og strukturer. Virkelig interessant at arbejde med mine begrænsende overbevisninger og modstand på en legende og oplevelsesorienteret måde. 

Lunas måde at sætte rammen og facilitere processen virkede ubesværet og let og det at hun både ved indledning og afslutning lader mig tage ansvar for at konkretisere ønsker og handlinger, er genialt! Jeg kender af gode grunde ikke langtidseffekten endnu, men sessionen indgår som en fin del af min udviklingsrejse og arbejder fortsat i mig og jeg er forvisset om at jeg kan række ud efter mere, hvis behovet opstår. "

.
NATHALIA JOCHUMSEN, COACH"Den største foranding jeg oplevede efter mit møde med Luna at få konfronteret mine selvsaboterende sider og få konkrete handlinger der vil hjælpe mig med at udvikle mine feminine sider. Det allermest fantastiske var at opleve hvordan den fysiske bevægelse skabet kontakt og indsigt.

Inden mødet tænkte jeg at 3 timer var meget lang tid - men tiden fløj afsted. Jeg mærkede en dybde og energier som har været gemt længe. Mit sind var forandret og fortsatte med at skabe nye forbindelser."
ANNE , LIVSDESIGNER".. En meget anderledes og smuk oplevelse. Indsigt, klarhed og overblik. Det har skabt en anden connection med mig selv, end den jeg i forvejen havde."

"Jeg vidste slet ikke hvad der skulle foregå - og det er egentligt meget godt, for en “tænker” som mig.

Alt var anderledes. Jeg ELSKER at der ikke er nogen regler og at der er højt til loftet. Og så tænker jeg bare bedst udendørs.

Sessionen varede tre timer. Jeg kunne have været blev et ved hele dagen, fordi jeg var så opslugt og inspireret. Omvendt kunne jeg mærke da jeg kørte hjem at der ikke var mere krudt i mit system. Jeg var træt."


"En helt igennem magisk, smuk og rørende oplevelse".